yoga

Gravidyoga för kropp och själ

Go Back

Kurs i Gravidyoga

GRAVIDYOGA för kropp och själ

EN KURS FÖR DIG SOM VILL BLI LUGN, RÖRLIG OCH FÖRBEREDD INFÖR FÖRLOSSNINGEN.

Gravidyoga - för kropp och själ är en lugn och mjuk form av yoga som fokuserar på att känna in kroppen och stärka kontakten med barnet i magen. Yoga är ett fantastiskt redskap som förbereder dig inför förlossning och tiden efter.
Denna gravidyogakurs är en rofylld och harmonisk plats där du kan släppa allt runtomkring och bara få landa i dig och din kropp. Du får värdefulla verktyg som du kan använda dig av genom graviditeten och under förlossningen.

Yoga under graviditeten hjälper dig att bli lugn, grundad, rörlig och stark. Genom att öva på andning, intuition och avslappning ökar tilliten till din kropp och du blir mentalt förberedd.

KURSEN INNEHÅLLER
Yoga för gravida
Andningstekniker
Guidad avslappning (Yoga Nidra)
Förlossningsförberedande inslag, varje tillfälle har ett tema som är kopplat till förlossning som du kan öva på under graviditeten.

YOGALÄRARE - Sara Juliusson
Jag har utövat yoga i olika former genom livet men något som påverkat mig otroligt mycket är min resa genom graviditet och in i föräldraskap. Det har lett mig in på att arbeta som doula, gravidcoach och yogalärare. Att få guida kvinnor att hitta in i och lyssna på sin kropp är underbart och lika magiskt varje gång.
Jag värdesätter den unika tid som graviditeten innebär och då vi behöver ta hand om oss lite extra. Jag ger dig möjligheten att få vara närvarande här och nu i din kropp och själ.


För mer information och anmälan, kontakta mig via sara@doulagruppen.se eller via kontaktformuläret nedan.

klicka här för att läsa om Aktuell yogakurs

Online Demo